top of page

ÆRESMEDLEM

Æresmedlem 2024, Ole Nørretranders

Til generalforsamlingen april 2024 udnævntes et nyt æresmedlem.

Lis Teresa Sommer fra bestyrelsen motiverede indstillingen af Ole Nørretranders, som har været medlem af bestyrelsen i 11 år som kasserer frem til 2023:

"Ole har blandt andet udstillet veteranbiler, arrangeret julefrokoster og ikke mindst lavet et stort arbejde med at skaffe investorer til køb af Huset! Fået omdøbt Stationspladsen til Ferdinand Andersens Plads og selv bekostet den flotte nye skiltning."

 

Ole Nørretranders bor på Dronningmølle slot, og har gennen mange år holdt utallige spændende foredrag om Dronningmølles historie og om slottet. 

Et kæmpe stort tak fra bestyrelsen!

IMG_0071.jpg
Æresmedlem 2018, skuespiller Lene Maimu

Skuespilleren Lene Maimu blev æresmedlem i forbindelse med et skønt foredrag i september 2018 om hendes tid i Dronningmølle revyen i 1970'erne, hvor hun sammen med sin mand Hans Christian Ægidius optrådte med egne tekster og numre.

Onsdag den 24 juli fyldte Lene Maimu 75 år. Borgerforeningen var inviteret til reception i Lenes lejlighed i Skuespilhuset, hvor vi overrakte en stor buket sommerblomster til den smilende fødselar.

Lene Maimu har udvist stor begejstring for vores borgerforening og beundrer vores arbejde med at få et nyt medborgerhus til Dronningmølle by. Derfor var det en selvfølge at vi inviterede Lene Maimu til indvielsen af Dronningmølle Huset 1.september i år. Også denne gang fik vi et lille foredrag om tiden i revyen på Dronningmølle Slot og en yndig vise om kærlighed.

På Generalforsamlingen 2015 blev Karen Søfeldt udnævnt til æresmedlem

Karen Søfeldt har været Borgerforeningens formand i 10 år, og er nu foreningens Revisor. Karen Søfeldt har stået for udlejningen af Medborgerhuset og på denne måde været med til at vedligeholde foreningens økonomi.

bottom of page