BETALING AF KONTINGENT

Nyt medlem

Velkommen som medlem af Dronningmølle og omegns Borgerforening.

Alle: Fastboende, sommerhusejere,  forretningsdrivende og faste campinggæster kan melde sig ind og få indflydelse på udviklingen af området.

Området udgør den trekant, som strækker sig, langs kysten, fra Villingebæk ved Pannehave Å med bådpladsen på grænsen til Helsingør kommune over Dronningmølle med Lokalbanens station til Munkerup med kunsthuset Munkeruphus og ind over land til Villingerød Kirkeby med Villingerød Kirke, den gamle skolebygning, som idag er Medborgerhus, Tegners Museeum og Ruslands bakker.

Derfor hedder foreningen Dronningmølle ( efter  postnummeret 3120) og omegns borgerforening.

Det blev vedtaget på den årlige generalforsamling,

at kontingentet for 2018 er 150 kr.

Betalingsmåder

Beløbet kan indbetales på følgende  5 måder:

1. Via netbank til foreningens kontonr. : 4356 8294321

eller

2. sendes på et giroindbetalingskort til 01 829-4321, Dronningmølle og omegns borgerforening, Villingerødvej 34, 3120 Dronningmølle.

HUSK:  NAVN - ADRESSE - MAIL på indbetalingskortet.

eller

3. på nr. 64391 hvor man kan betale via mobiltelefonen. Men husk at skrive : NAVN - ADRESSE - MAIL på indbetalingen.

eller

4kontant på den årlige Generalforsamling i april måned.

eller

5. som noget nyt hos forretningen "Vild med Dyr ", Dronningmølle Strandvej 647 A, hvor der kan betales kontant eller med kort.