Lokalhistoriskdag den 10. marts 2013

Søndag den 10. marts 2013 havde Borgerforeningen inviteret til Lokalhistoriskdag i
Medborgerhuset "Villingerød Gamle Skole".

På Lokalhistoriskdag blev der vist dias fra egnen, og vha billederne kunne udviklingen i Dronningmølle og omegn følges.

Fra kl. 10 til kl. 12 var temaerne : Teglværket - fiskeri og børnehjem.
Fra kl. 14 til kl. 16 var temaerne : Kirken og skolen - Slottet og jernbanen.

Billederne er blevet samlet af Poul Jørgensen og Grethe og Niels Steinnmann, og de er nu dokumentation for lokalområdets udvikling.

Der var fri adgang for alle interesserede, og mange var mødt op, bl. a. foreningens tidligere formand Doris Nielsen, for også at kunne se i de mange mapper med udklip og billeder, som medlemmer af borgerforeningen har samlet gennem årene.

Vi havde en vældig hyggelig dag, hvor der kunne købes kaffe og hjemmebagt kage i pauserne, og til frokost hjemmelavet Skipperlabskovs med øl og snaps.

Nedenfor er billeder fra dagen.
Mapperne med udklip er lagt frem i "skolestuen" til gennemsyn. Salen var indrettet til diasfremvisning.
I pauserne var der dækket op til kaffe og kage, samt frokost i "skolestuen", hvor der blev udvekslet mange gamle "historier".